Niemand mist meer een wedstrijd met onze nieuwe Android & iOS app

Met veel enthousiasme introduceren we vandaag een nieuwe manier om je toernooien te presenteren. Naast de bestaande toernooiwebsite en diavoorstelling kan je jouw toernooi nu tonen in onze officiële app, die gratis te downloaden is in de Google Play Store en Apple App Store. De app stelt sportliefhebbers in staat te zoeken naar hun favoriete toernooien en biedt alle functionaliteiten die je gewend bent van de Tournify Live pagina. Maar daar stopt het niet.

Push notificaties met wedstrijdherinneringen

Uniek aan de app is de mogelijkheid om als gebruiker push notificaties te ontvangen. Met een herinnering voor elke wedstrijd komt geen speler meer te laat. Ook bij een ingevulde uitslag kan iemand een notificatie ontvangen.

Inloglinks voor het invullen van uitslagen

Met een inloglink kan elk team, speler of scheidsrechter eenvoudig de uitslagen van zijn of haar eigen wedstrijden doorgeven in de app. Geen gedoe met accounts of wachtwoorden, maar eenvoudige links die je als organisator opstuurt via de mail of chat. Heeft de deelnemer de app geïnstalleerd? Dan leidt de inloglink direct naar de juiste plaats, waar alle aankomende wedstrijden te zien zijn en het doorgeven van een uitslag makkelijker is dan ooit.

Wil je jouw toernooi beschikbaar maken in de app? Open de beheeromgeving en activeer de Android & iOS app op de Presentatie-pagina. Deze functie is vanaf nu zonder meerprijs inbegrepen in elke Pro, Wereldklasse of Legendarisch upgrade.

Met de lancering van de app kijken we hoopvol naar de toekomst, waarin weer volop gesport kan worden. In het afgelopen jaar vernieuwden we onze startpagina, introduceerden we een eSports versie en brachten we een nieuw design voor de toernooiwebsite en diavoorstelling uit. Met de native app wordt Tournify steeds completer en kijken we uit naar nieuwe innovaties waarvan nog meer sporters wereldwijd kunnen genieten.

Bedankt dat je Tournify gebruikt!

Download Android app
Download iOS app

Tags

    updateappAndroidiOS
;